Министерството на туризма започва да рекламира интересни, но слабо посещавани природни

...
Министерството на туризма започва да рекламира интересни, но слабо посещавани природни
Коментари Харесай

Министерството на туризма рекламира антикризисно слабо посещавани забележителности у нас

Министерството на туризма стартира да рекламира интересни, само че едва посещавани естествени и културни забележителности в страната. Идеята е да се притегли вниманието на българските туристи, както и да се насърчи работата и търсенето на локалните екскурзоводи, които са измежду най-тежко засегнатите специалности от COVID-пандемията.

Първите три рекламни клипа са подготвени и са оповестени на уеб страницата на министерството. Те са направени взаимно с Асоциацията на екскурзоводите в България. 

Общо акцията ще включи заснемането на 20 видеа, в които екскурзоводи описват любопитни обстоятелства за места и забележителности, които не са толкоз известни за туризъм. Със надписи на британски се разчита да се притегли ползата и на чуждестранни туристи.

Първият клип показва - една от най-живописните естествени забележителности у нас.

Вторият клип е отдаден на най-старата непокътната постройка в София -, издигната първоначално на IV век. Покрай нея ежедневно минават хиляди жители и посетители на столицата, само че малко на брой са влизали в нея, с цел да видят петте пласта фрески. 

Третият клип от поредицата е отдаден на, която не отстъпва по стенописи по прочутата Казанлъшка гробница. В непосредствена непосредственост до нея е Музеят на тракийското изкуство, в който се съхранява едно от най-ранно обработеното злато в света.

Засега от Министерството на туризма не показват кои ще са останалите обекти в поредицата, само че позволяват, че тя може да  има и повече от 20 епизода. Проектът е на стойност 29 940 лева и се извършва от продуцентска къща IVAN RADEV STUDIO.

Кампанията започва първо в обществените канали на Министерство на туризма. На интернет страница на Министерството на туризма може да се откри в рубриката „ Видеогалерия “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР